4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Filmset Scheveningen
Filmset Scheveningen

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 47

(Hits: 12721)
Subcategories
CONNY BREUKHOVEN NIEUWE VRIEND?? (4)
LINDA. 100e magazine is vanavond onthuld tijdens het Kippevelconcert in de Heineken Music Hall. Bij de inloop zagen wij Conny Breukhoven met aan haar zijde een man. Is dat Conny's nieuwe vriend??
LINDA 100e MAGAZINE - KIPPEVEL CONCERT BEN SAUNDERS - LINDA DE MOL (35)
LINDA. 100e magazine is vanavond onthuld tijdens het Kippevelconcert in de Heineken Music Hall. Daarna kon het concert beginnen met o.a Ben Saunders die de aftrap deed. Verder traden op Glennis Grace, Marco Borsato en vele anderen.
Linda de Mol deed de presentatie.

LINDA 100e MAGAZINE - KIPPEVEL CONCERT INLOOP (38)
LINDA. 100e magazine is vanavond onthuld tijdens het Kippevelconcert in de Heineken Music Hall. Daarna kon het concert beginnen met o.a Ben Saunders die de aftrap deed. Verder traden op Glennis Grace, Marco Borsato en vele anderen.

Linda de Mol deed de presentatie.

OPENING KLEDINGZAAK PARADISO (16)
Zaterdagavond was de opening van een luxe kledingzaak PARADISO - voorheen het pand van het Filmhuis op de DENNEWEG te Den Haag.

Voor de opening was een blik bnners open getrokken...dus zagen we o.a Mayday, Palma Berkenbosch (gouden kooi), Rachel (Popstars), Gerda Havertong met haar partner, Robert Schoemacher, Marly vd Velden (GTST), Carolien Spoor (GTST), Shanon Doorson (zangeres) en vriend Bruno.

SHANON DOORSON SUCCES IN HET BUITENLAND!!

Shanon Doorson gooit momenteel hoge ogen met haar nieuwe single Fail in Love, na Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Australië heeft ze ook een hit in Italie...
Shanon zegt: de aanbiedingen stromen binnen vanuit het buitenland. Ze vind het fantastisch wat ze momenteel meemaakt. Shanon strandde in het tweede seizoen van The Voice of Holland s in de halve finale. Haar videoclip heeft buitenlandse allure en dat werkt in haar voordeel dat ze zo scoort in het buitenland.

SINTERKLAAS INTOCHT - BARBIE - SCHEVENINGEN (8)
Barbie, Michael, baby. Michaels zoontje (kleine zwarte pietje), ouders Ron & Cora en neef Bram bij Sinterklaas intocht Scheveningen
SINTERKLAAS INTOCHT - PR MAXIMA - SCHEVENINGEN (22)
Zaterdag intocht van Sint Nicolaas in Scheveningen. Sinterklaas werd ontvangen door burgemeester Jozias van Aartzen en de Spaanse ambassadeur Francisco Javier Vallaure de Acha. Net als voorgaande jaren waren ook Prinses Maxima en haar dochters Alexia, Amalia en Ariane aanwezig.
BILL CLINTON IN AMSTERDAM (26)
Bill Clinton de oud-president van Amerika deed vandaag Amsterdam voor een optreden op het congres 'De 24 uur van reclame' in de Convention Factory (theater Fabriek), Bill Clinton was door de organisatie uitgenodigd om een speach te houden. Burgemeester Eberhard van der Laan kondigde hem aan.


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 47 (New images)

Designed by free 4images template album hosting