4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Gordon Heuckeroth
Gordon Heuckeroth

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 46

(Hits: 10945)
Subcategories
RTL/GP DAKAR PRE-PROLOOG STERRENRALLY (32)
De RTL/GP Dakar Pre-Proloog werd dit jaar voor de 9e keer georganiseerd op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Na de succesvolle editie van vorig jaar presenteerde de Dakar rijders zich dit jaar aan het publiek. Le Dakar begint op 5 januari 2013 vanuit Lima, Peru en eindigt twee weken later in Santiago, Chili.

In aanloop naar deze spectaculaire rally organiseerde het Eurocircuit in samenwerking met RTL 7 en MindXposure de Dakar Pre-Proloog.

Er was ook een sterrenrally met o.a Lodewijk Hoekstra, Gabby Blaaser, Jan Papparazi, Tony Star (sterretje), Kim Kotter, Jaap Reesema en Henk Bres

PREMIERE PALAZZO (57)
Frank de Boer en Victor Reinier die het podium op werden getrokken en Marijke Helwegen die een ‘romantisch’ moment beleefde met Caesar, de Amerikaanse host en alter ego van comedian Frank Ferrante. Tijdens de feestelijke première van Palazzo gisteren, 8 november, waren sommige van de aanwezige BN-ers niet alleen toeschouwer maar ook – vaak op erg hilarische wijze- deelnemer aan het spektakel dat Palazzo heet.


Het is alweer het negende seizoen van Palazzo. Dit keer heeft het culinaire theater drie Michelinsterren chef Cees Helder weten te strikken. Vele BN-ers waren naar de première gekomen om te genieten van zijn kookkunsten én de geheel vernieuwde show.

Onder de tafelgasten bevonden zich onder andere, behalve de eerder genoemde Ajax-trainer, Reinier en Helwegen, ook coryfeeën als Ed Nijpels en André van Duin. Maar ook Monique Sluijter, De Veerkampjes, Ruud Feltkamp, Ramon Beuk en Lange Frans en zijn vrouw werden gespot.

De gasten werden verwend met een gastronomisch viergangen menu dat speciaal door topkok Helder was samengesteld. De meester liep geregeld langs tafels om te kijken of alles in orde was.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 46 (New images)

Designed by free 4images template album hosting