4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Hansen Thomas
Hansen Thomas

persfotobureau

DESMOND TUTU ONTHULD BEELD MANDELA

Vijf leden van de rechtse organisatie Voorpost zijn dinsdag in Den Haag aangehouden, omdat zij de onthulling van een standbeeld van Nelson Mandela verstoorden. Dat meldden de politie en een woordvoerder van Voorpost.


Twee leden van Voorpost klommen tijdens de onthulling van het beeld op een dak met een spandoek, terwijl twee andere leuzen riepen. De mannen protesteerden tegen het vermoorden van blanke boeren in Zuid-Afrika. De vijfde persoon die werd aangehouden was een woordvoerder van de extreem-rechtse organisatie.

Blanke boeren
Volgens Florence van der Kooi, een woordvoerder van Voorpost, roept een jongerenwoordvoerder van de Zuid-Afrikaanse politieke partij ANC op om blanke boeren te vermoorden. Het ANC is de partij van Nelson Mandela. Volgens de woordvoerster van de politie krijgen vier van de aangehouden mannen een procesverbaal, omdat zij baldadig waren en de orde verstoorden.

Het standbeeld, dat staat tussen het Omniversum en het Bel Air Hotel in de hofstad, werd onthuld door aartsbisschop in ruste Desmond Tutu. (Hits: 11667)

Found: 39 image(s) on 3 page(s). Displayed: image 1 to 15.


1  2  3  »  Last page »

Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: DESMOND TUTU ONTHULD BEELD MANDELA (New images)

Designed by free 4images template album hosting