4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Sylvana Simons
Sylvana Simons

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 29

(Hits: 11424)
Subcategories
NIEUW IN WEEK 31 (0)
GIEL BEELEN GAAT TROUWEN (5)
Giel Beelen gaat trouwen met zijn vriendin Guilia Wolthuis. Dit schrijft hij op Twitter. Giel ging op zijn vakantie in Italië op de knieën. Hij was al eerder getrouwd met Marisa Heutink en kreeg al kort daarna een relatie met Giulia. De huwelijksdatum is nog onbekend.
Premiere Joris en Boris - ARCHEON (23)
In aanwezigheid van de voltallige cast en crew ging zondag familiefilm Joris en Boris en het Geheim van de Tempel in premiere in Theater Castellum

De gasten van de filmpremiere waren daarnaast ook nog van harte welkom om met hun gezin het Archeon te bezoeken, waar een deel van de film is opgenomen.
In het Archeon liepen de hoofdrolspelers uit de film ook rond, zodat de aanwezige gasten samen met hen ook nog een leuke en spannende middag konden beleven.

Foto's o.a Aram vd Rest, Martin Nellestijn (Joris), Ralph en Rick Mackenbach, Inge Ipenburg, Barto Braat, Maaike Bakker, Richard de Ruijter (Boris)

Wieteke van Dort was een van de gasten. Na een langdurige ziekte was ze weer in het openbaar.

M.P RUTTE ONTVANGT VICE M.P DVORKOVICH VAN RUSLAND (12)
Minister-president Rutte ontving vanmorgen de onlangs aangetreden vice-minister-president van Rusland, de heer Dvorkovich. Tijdens de ontmoeting kwamen onder meer de bilaterale economische betrekkingen aan de orde. Ook werd er teruggeblikt op de recente handels- en investeringsmissie van minister-president Rutte aan Rusland. Dhr Dvorkovich kwam aanlopen op het Binnenhof in het gezelschap van onder meer burgemeester J van Aartsen van Den Haag. Daarna had hij met M.P Rutte een onderhoud in het torentje. Mark Rutte prees zijn Russische collega dat hij met de tijd meegaat daar hij een laptop in zijn hand bij hem had - de nieuwe generatie - zei Rutte er nog over.
TYGO GERNANDT IN VIER VAN WESTWIJK (11)
In Noordwijk wordt momenteel de tv serie De Vier Van Westdijk opgenomen. De 10 delige serie zal vanaf 13 oktober door de AVRO worden uitgezonden. In de serie spelen o.a Tygo Gernandt, Ferry Doedens en de hoofdrollen van de kinderen worden door Floor Blommestijn, Fleur van der Zon en Stefan Perrier gespeeld. De zomer is in volle hevigheid losgebarsten in Westwijk aan Zee. Het kustplaatsje wordt overstroomd door toeristen. Iedereen verheugt zich op het concert dat de populaire zanger Bo Monti komt geven. De kaartjes zijn binnen een mum van tijd verkocht, maar De Vier van Westwijk, Chris, Koesja de hond, Jack en Tessa, weten binnen te dringen in het Openluchttheater. Foto: Concertposter Ferry Doedens als Bo Monti de popster. Ferry zelf was op deze dag niet aanwezig.


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 29 (New images)

Designed by free 4images template album hosting