4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Gordon
Gordon

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 27

(Hits: 11193)
Subcategories
VETERANENDAG 2012 (24)
De Nederlandse Veteranendag heeft zaterdag ongeveer 85.000 belangstellenden naar Den Haag gelokt. Dat is waarschijnlijk het hoogste aantal dat ooit op het evenement is afgekomen, aldus de organisatie. De dag werd voor de achtste keer gehouden. Op het Malieveld was er een feest ter ere van de veteranen. Veteranendag begon in de ochtend met een plechtigheid in de Ridderzaal. De Ridders Militaire Willemsorde en o. a Prins Willem-Alexander, Prinses Margriet, Premier Mark Rutte en minister van Defensie Hans Hillen waren daarbij.
PARACHUTISTEN IN DE HOFVIJVER (5)
Om het publiek alvast op te warmen voor de Nederlandse Veteranendag afgelopen zaterdag sprongen vrijdagmiddag om 13.30 uur vier parachutisten in de Hofvijver te Den Haag. Een voor een landden de parachutisten in de vijver. De parasprong was voor iedereen live te volgen en de kade stond dan ook goed vol met publiek.
WILLEMIJN VERKAIK SPEELT 1000STE VOORSTELLING (22)
Willemijn Verkaik speelde gisteravond haar 1000ste voorstelling als Elphaba in de succesvolle musical Wicked van Joop van den Ende Theaterproducties. Collega’s Chantal Janzen en Ferry Doedens feliciteerden Willemijn met het bereiken van dit heugelijke feit.


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 27 (New images)

Designed by free 4images template album hosting