4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

sterren dansen op het ijs - Gerard Joling 01
sterren dansen op het ijs - Gerard Joling 01
Comments: 0
persfotobureau

NIEUW IN WEEK 24

(Hits: 11493)
Subcategories
ARTIESTEN IN ORANJE (52)
HOFVIJVERCONCERT FESTIVAL CLASSIQUE (43)
Het bekendste concert van Festival Classique,

Het Hofvijverconcert: Classique Olympique is op de Hofvijver niet alleen uitgevoerd door het Residentie Orkest, maar ook door Nederlandse topsporters.

De Nederlandse turner Yuri van Gelder hing in de ringen hoog boven het orkest en ook turner Jeffrey Wammes was onderdeel van het concert.

Regisseur Karel de Rooij heeft naast musici en topsporters ook jongleurs en dansers laten verenigen op de Hofvijver.

Het Hofvijverconcert: Classique Olympique, werd door Tijl Beckand gepresenteerd.

DESMOND TUTU KOMT NAAR DEN HAAG (8)
Mensenrechtenactivist Desmond Tutu komt op 25 september naar Den Haag om het Nelson Mandelamonument te onthullen. Dit heeft Marco Fehres van de Nelson Mandelastichting bevestigd.

Tutu voelde zich zeer vereerd en reageerde meteen positief, aldus Fehres, een van de initiatiefnemers van de stichting die in 2005 werd opgericht na een gemeenteraadsvergadering.

Nelson Mandela in brons krijgt een prominente plek op een pleintje tussen het Omniversum en een hotel. Het monument is gemaakt door de Rotterdamse kunstenaar Arie Schippers. Dat de grote Zuid-Afrikaanse staatsman niet zelf kan komen, vindt de stichting jammer, maar het is gezien zijn gezondheidstoestand wel begrijpelijk

Mariska van de Kolck en vriend Edgar Peer uit elkaar (14)
BRON: Telegraaf

Slechts enkele maanden geleden straalden de twee nog van geluk. Edgar had Mariska zelfs officieel de liefde verklaard, op een boot in het bijzijn van dierbare vrienden. Toch is er een kink in de kabel gekomen.

Mariska: „Vanaf het moment dat Edgar terug is gegaan naar zijn woning in Vinkeveen, waar hij altijd met zijn inmiddels ex-vrouw en kinderen heeft gewoond, veranderde er iets in onze relatie. In eerste instantie was het de bedoeling dat we daar op den duur zouden gaan samenwonen. Maar met zijn verhuizing kwamen onverwacht allerlei emoties boven uit het verleden.”

„Het is allemaal heel anders gelopen dan ik had gehoopt. Ik had nooit gedacht dat dit over kon gaan.”„Ik besef daardoor ook dat gezondheid het belangrijkste is en dat ik zoveel mogelijk moet genieten. En dat doe ik volop van mijn fantastische zoons Christoph en Vincent. Zolang zij gelukkig zijn, ben ik het ook. Ze gaan lekker op school en hebben veel vrienden.”

Ze zucht: „Het was alleen mooi geweest als het samen met Edgar had gekund. Ik heb zo genoten van hoe onze vijf kinderen samen een vriendschap hebben opgebouwd. Ik weet ook zeker dat zij wel contact zullen houden. Het voelde echt als een grote familie.”Ondanks het verdriet kijkt Mariska met een fijn gevoel terug op het afgelopen jaar. „Ik heb een geweldige tijd met Edgar gehad; onze reizen, gedeelde hobby’s als sporten, golfen en motorrijden. En dat zal ik ook zeker missen. Maar ik zie de toekomst zonnig tegemoet."

VI Oranje - GUUS MEEUWIS (5)
WIL HOEBEE ECHTGENOOT JOSEE HOEBEE OVERLEDEN (2)
AMSTERDAM - BRON: TELEGRAAF

Will Hoebee, de echtgenoot van Luv’-zangeres José Hoebee, is zondag in het ziekenhuis overleden.

Will had een tumor op zijn endeldarm. Hij is 64 jaar geworden.

Marga Bult schrijft ontdaan op Twitter: "Vreselijk. Will Hoebee overleden 64 jaar! Ik wens José, Tim en alle familieleden heel veel kracht en liefde toe! Will was een prachtman! Zo snel gegaan, vreselijk! Prachtmens en topproducer. Veel te jong."

Patty Brard en Marga Scheide, die samen met José de meidengroep Luv' vormden, zijn geschrokken van dit trieste nieuws en laten weten dat ze altijd voor José klaarstaan.
Will was muziekproducer en heeft samengewerkt met artiesten als Benny Neyman, Saskia & Serge en Nana Mouskouri.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 24 (New images)

Designed by free 4images template album hosting