4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Soldaat van Oranje 042
Soldaat van Oranje 042

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 21

(Hits: 11553)
Subcategories
JUNIOR DANCE (AVRO) (18)
14-JARIGE LESLIE GROTE WINNAAR VAN AVRO’S JUNIOR DANCE

Leslie uit Hoofddorp is de winnaar van het AVRO-programma Junior Dance 2012. Van de vijf finale-acts bleek de 14-jarige danser aan het einde van de spectaculaire live finale de grote favoriet volgens de kijkers thuis en de VIP-jury, bestaande uit Jan Kooijman, Nikkie Plessen en Vincent Vianen. Leslie werd gedurende de voorbereidingen op de finales gecoacht door professioneel danser Shaker. Leslie mag als winnaar van Junior Dance voor miljoenen kijkers in Europa en Australië dansen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2012, dat op 1 december wordt georganiseerd vanuit de HMH in Amsterdam. Tijdens de liveshow verklapten presentatoren Kim-Lian van der Meij en Ewout Genemans dat er komende winter een tweede editie van Junior Dance komt. Geïnteresseerde danstalenten in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar kunnen hiervoor terecht op juniordance.avro.nl.

Winnaar Leslie: “Ik ben heel blij en verrast en kreeg zelfs tranen in mijn ogen.”

Presentator van Junior Dance, Kim-Lian van der Meij: “Ewout en ik kijken met enorm veel trots terug op het verloop van deze eerste editie van Junior Dance. Het niveau van de jonge dansers die we dit seizoen voorbij zagen komen was al zo enorm hoog, dat we nauwelijks kunnen wachten om de aanmeldingsfilmpjes voor het nieuwe seizoen te bekijken.”

Connie Breukhoven relatie op laag pitje (7)
Dat onthult Connie donderdag in RTL Boulevard. "We zitten allebei niet te wachten op deze aandacht." In augustus 2009 liep het huwelijk van Connie en Hans Breukhoven ten einde. In april dit jaar werden Connie en de miljonair, met een geschat vermogen van zo'n 20 miljoen euro, romantisch samen gespot in Monaco “Het is jammer. Ben is een hele lieve en gezellige man, maar ik krijg iedere keer een nieuwe lading modder over me heen.”
THE RAINBOW NATION OPENING KONINGIN BEATRIX (2) (16)
Koningin Beatrix heeft op het Lange Voorhout in Den Haag de opening gedaan van het eerste deel van de tentoonstelling The Rainbow Nation met hedendaagse beeldhouwkunst uit Zuid-Afrika.

Het beeld wat ze onthulden heet Disclosing Decay van Angus Taylor.

Voor de onthulling kreeg de koningin in de Kloosterkerk een boek overhandigd van de RAINBOW NATION.

THE RAINBOW NATION OPENING KONINGIN BEATRIX (1) (37)
Koningin Beatrix heeft op het Lange Voorhout in Den Haag de opening gedaan van het eerste deel van de tentoonstelling The Rainbow Nation met hedendaagse beeldhouwkunst uit Zuid-Afrika.

Het beeld wat ze onthulden heet Disclosing Decay van Angus Taylor.

Voor de onthulling kreeg de koningin in de Kloosterkerk een boek overhandigd van de RAINBOW NATION.

Yuri van Gelder (5)
Voor het eerst sinds jaren heeft Nederland zondagmiddag bij de EK turnen voor mannen slechts één vertegenwoordiger in de toestelfinales. Yuri van Gelder bereikte als vijfde de eindstrijd aan de ringen, het onderdeel waarop hij al drie keer de Europese titel veroverde. Dat gebeurde voor het laatst in 2009, kort voordat hij werd betrapt op het gebruik van cocaïne. Bij zijn eerste EK na de daaropvolgende schorsing, vorig jaar in Berlijn, werd Van Gelder zesde. Bij de WK in Tokio (5e) miste de Brabander een medaille en daarmee plaatsing voor de Spelen. De turners die nog wel in de race zijn voor een olympisch ticket, Jeffrey Wammes en Epke Zonderland, slaagden er donderdag niet in een finaleplaats af te dwingen in Montpellier.
Jessica Mendels zwanger (3)
"Dus geen geheim meer: IK BEN ZWANGER", schrijft Jessica, die inmiddels de kritieke grens van twaalf weken voorbij is, op Twitter. Jessica laat weten dat de zwangerschap niet gepland was, maar dat de baby zeer welkom is.

Het is het eerste kindje voor de presentatrice en haar man Paul Bom. Het stel trouwde een jaar geleden.

Henny Huisman gebleseerd (6)
Henny is geopereerd aan zijn enkel. De presentator kreeg een enkel plastiek operatie, waarbij zijn enkelbanden worden aangetrokken.

Waarschijnlijk is de blessure het resultaat van de jarenlange drumcarrière van Henny.

Premiere van Het Genootschap Van Mendacium (45)
Het Genootschap van Mendacium is een spannende psychologische thriller in boekvorm en korte film, geschreven door Frank Waals. Mendacium gaat op 2e Pinksterdag, maandag 28 mei, in première in Club Panama, Amsterdam. Zeven Bekende Nederlanders hebben in het geheim 3 jaar gewerkt aan een bijzonder project. Vandaag is de dag om naar buiten te treden! Wat zou je doen als je een dag lang een machtig en invloedrijk wereldleider zou zijn, zoals de paus, Oprah Winfrey of de president van Amerika? Zeven kopstukken krijgen nu die kans en laten deze niet liggen! Allen lieten ze de fantasie de vrije loop, wat is verwerkt in een boekthriller en een korte film.
Hans Smolders - ex chauffeur Pim Fortuyn (6)
De petitie om te voorkomen dat Volkert van der G. vrijkomt wanneer hij twee derde van zijn straf heeft uitgezeten, is tot nog toe door bijna 20.000 mensen ondertekend. Dat maakte de voormalige chauffeur van Pim Fortuyn, Hans Smolders, dinsdagavond bekend in het tv-programma Nieuwsuur. Smolders is initiatiefnemer van de petitie.

Van der G. die Fortuyn op 6 mei 2002 doodschoot op het mediapark in Hilversum, is in 2003 veroordeeld tot 18 jaar gevangenisstraf. Tot 2008 kwamen veroordeelden vrij als twee derde van hun straf erop zat. Deze vervroegde invrijheidstelling is in 2008 veranderd in een voorwaardelijke, waarbij een veroordeelde aan allerlei voorwaarden moet voldoen wil hij eerder vrijkomen.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 21 (New images)

Designed by free 4images template album hosting