4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Efteling sfeer 011
Efteling sfeer 011

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 20

(Hits: 11815)
Subcategories
TOPPERS 2012 - Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom (95)
Toppers in Concert is al zeven jaar het grootste en meest succesvolle muziekevenement van ons land. Ook dit jaar waren het weer drie onvergetelijke avonden in de Amsterdam ArenA. Uitverkocht tot op de laatste plaats en een ieder volledig uitgedost in het thema ‘The Royal Party for Kings & Queens’. Ruim 200.000 mensen vierden dit jaar het grootste ‘Meezingfeest van het Jaar’. De saamhorigheid was de hele avond voelbaar en de uitzinnige reacties zorgden er voor dat editie 2011 toch weer voelde als de beste editie ooit. Maar liefst 22 keer wisten de Toppers de Amsterdam ArenA inmiddels te vullen en ook in 2012 blazen zij het dak er weer af!

Voor het achtste jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Dé avond uit van het jaar en een traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Vol trots delen wij u mede dat niemand minder dan PAUL DE LEEUW en ‘de beste zangeres van Nederland’ GLENNIS GRACE tijdens Toppers in Concert 2012 zullen schitteren als ‘GUEST STARS’. Naast nog een aantal verrassende gastoptredens zien we deze ‘Guest Stars’ gedurende het concert meerdere keren terug!Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 20 (New images)

Designed by free 4images template album hosting