4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Jessica Mendels 01
Jessica Mendels 01

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 50

(Hits: 12049)
Subcategories
3FM Serious Request - sluiting Glazen Huis (21)
In Leiden is rond 21.00 uur de deur van het Glazen Huis op slot gedaan door Gary Lightbody van Snow Patrol als startsignaal voor 3FM Serious Request.
Gerard Ekdom, Coen Swijnenberg en Timor Perlin zijn de dj-s die zich hebben laten insluiten tot en met kerstavond 24 december.

Ervoor hadden en de djs zich nog vol gedaan in restaurant de Werf in Leiden.

Zes dagen lang zitten drie dj's van 3FM zonder eten opgesloten. Ze zamelen geld in voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties.

START METERS VOOR MAMA-S - Prins Pieter Christiaan (18)
zondag rond kwart over vier was het startshot van Meters voor mama. Meters voor mama’s is de is de officiële hardloop- en wandelestafette van 3FM Serious Request, die van 18 tot en met 24 december zes steden in Nederland aandoet.
Na het startschot in Leiden, vinden er stadslopen plaats in Haarlem (19/12), Zwolle (20/12), Enschede (21/12), Apeldoorn (22/12) en Rotterdam (23/12). Na deze tour door Nederland, keert de estafette op 24 december terug in Leiden, waar de laatste meters kunnen worden gelopen. Op die dag wordt ook bekend hoeveel Nederland in zes dagen en nachten bij elkaar heeft gelopen voor het goede doel.

Prins Pieter-Christiaan liep de eerste meters van de 6 x 24 uur durende stedenestafette. Hij ontving het estafettestokje van Thijmen Vermeer (5 jaar). Floortje Dessing gaf als ambassadrice van het Nederlandse Rode Kruis het startsein voor de landelijke actie.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 50 (New images)

Designed by free 4images template album hosting