4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Sipke Jan Bousema en Willem
Sipke Jan Bousema en Willem

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 49

(Hits: 12377)
Subcategories
EXCLUSIEF!! ARTIESTEN OVERVALLEN LIFE4YOU (27)
Gerard Joling, Rene Froger, Frans Duijts, Ben en Dean Saunders kwamen vanmiddag onverwachts de studio binnenlopen tijdens de uitzending van Life 4 You om hun Kerst Duets CD te promoten. Een ieder zingt met een bekende zanger of zangeres uit het verleden. Carlo en Irene waren zeer verrast toen het gezelschap hun uitzending verstoorde.
EXCLUSIEF!! GERARD JOLING ONTMOET IDOOL GLORIA GAYNOR (12)
Gerard Joling heeft vanmiddag zijn grote idool Gloria Gaynor ontmoet. Gerard had een foto bij zich van hem en Gloria in 1988 die zij voor hem signeerde. Gloria herkende Gerard wel maar niet de persoon naast hem, Gerard schoot in een lach om de grap die Gloria maakte. Gerard zelf gaf haar de CD Goud een 3 CD Box met nummers van Gerard zelf. Gloria was de laatste 3 dagen voor de MAX Proms concerten in Nederland die in de Jaarbeurs in Utrecht zijn gehouden. De concerten worden in 2 delen uitgezonden, 1e kerstdag en op 31 december op Ned 2.
MAX PROMS - Gloria Gaynor, LA the Voices (37)
Gloria Gaynor, Gordon en L.A the Voices traden de afgelopen 3 dagen op tijdens de MAX Proms in de Jaarbeurs in Utrecht. De concerten worden in 2 delen uitgezonden, 1e kerstdag en op 31 december op Ned 2.
EXCLUSIEF!! GERARD JOLING SCHAATSEN MET FANS (88)
Schaatsen met Geer, met olliebollen, appelflappen, gluhwijn en warme chocomelk..

Vrijdagavond was het dan zover. 50 fans mochten schaatsen met Gerard Joling op de schaatsbaan van de 'VOLLE MAAN' in Leidschendam.

Er was in febr/maart een download-aktie voor de single 'Hou Je Morgen Nog Steeds Van Mij' waarbij fans een prijs konden winnen. Maar ja, in het voorjaar waren de ijsbanen dicht, dus vandaar een verlaat feestje voor de fans die gewonnen hadden.

Er werd een schaatsclinic gegeven door schaatsers van Magic Ice Events. De fans waren dolgelukkig en konden met Gerard op de foto gedurende de avond. Ook kreeg Gerard veel kado's die de fans voor hem mee hadden gebracht en wilden zij op de gekste plekken een handtekening van Gerard.

Het gebeuren werd afgesloten (het was inmiddels rond 22.15 uur) met een sateetje en drinken in het restaurant van de Volle Maan.

Rond middernacht was het feest afgelopen en ging iedereen met een goed gevoel naar huis...Een feest met Geer in het ijs en kerstsfeer....

Miljonair Fair (8)
De tiende editie van de Miljonair Fair is officieel geopend! Elle Macpherson, beter bekend als 'The Body', had de edele taak om het startschot te geven aan een onvergetelijke vijfdaagse!

Tot en met 12 december verwelkomen wij ruim 365 exposanten uit binnen- en buitenland en meer dan 50.000 genieters van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Limited editions, collector's items, one-offs...

Op de Miljonair Fair worden de meest bijzondere, authentieke en begerenswaardige producten en diensten aangeboden. De Fair biedt hét ideale podium voor het luxesegment - van onder andere kunst en antiek, bolides en sportauto's, jachten en sloepen, ambacht en design, horloges en juwelen, home entertainment, sound & vision tot reizen, hotels en resorts.

HOLIDAY ON ICE - LINGERIE SAPPH (12)
In Amsterdam RAI was vanavond de premiere voor Jenny Smit in de Holiday on Ice Tropicana Show. Samen met Michael Boogerd zijn zij de special guests en schaatsen beiden mee in de show. Hun schaatspartners Asma-Ryan Shollert en Darya Nucci schaatste met hun ook in het programma Sterren Dansen op het IJs.

Woensdagavond werd voor het eerst een lingerie-modeshow op het ijs ‘gelopen’. Lingeriefabrikant Sapph en ijsshowproducent Holiday on Ice organiseerden deze modeshow tijdens een speciale ladiesnight van de show Tropicana in de RAI in Amsterdam. Zes modellen liepen in BH en string in de ijzige kou op naaldhakken over een rode loper op het ijs. “Koud!! Maar erg leuk om te doen!” aldus een van de Sapph modellen.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 49 (New images)

Designed by free 4images template album hosting