4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

MAX proms o.a Engelbert Humperdinck, Rene Froger, Joke de Kruijf 063
MAX proms o.a Engelbert Humperdinck, Rene Froger, Joke de Kruijf 063

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 47

(Hits: 12633)
Subcategories
CD presentatie Angela Groothuizen (28)
Afgelopen zondag presenteerde Angela Groothuizen haar CD- IK VERDEDIG- bij Peoples Choice in Amsterdam.

Samen met Nico Brandsen heeft Angela het liedje IK HOU VAN DIT LAND opgenomen. Een ode waar het wel weer tijd voor is. Eerste nummer van de nieuwe CD - IK VERDEDIG.

Het nummer werd tijdens de presentatie samen met Angela-s Voice of Holland kandidaten gezongen. Die ook de eerste CD overhandigden.

Vele muziekcollega artiesten waren aanwezig waaronder o.a van de Dolly Dots.

Artbags - Stop Aids Now Bijenkorf, Amsterdam (18)
Zaterdag lanceerden Bekende Nederlanders de nieuwe ArtBags van STOP AIDS NOW! in de Bijenkorf Amsterdam. Karin Bloemen en haar vriendinnen in de strijd tegen aids - de travestieten Dolly Bellefleur, Mayday en Dutch Diana Ross - verder o.a Tony Neef, Jaap Reesema,Tommie Christiaan met tegenspeelster Michelle Splietelhof uit de Musical Zorro zetten de Bijenkorf op zijn kop door de tassen op eigen wijze aan het winkelend publiek te verkopen. De ArtBag bestaat op deze zaterdag 10 jaar. Dit jaar hebben ontwerpers Viktor & Rolf, Dick Bruna en PiP Studio een unieke tas ontworpen.
COCO DE MEIJERE OVERLEDEN (3)
Imagostyliste Coco de Meyere, vooral bekend van de tv-serie Dames in de Dop heeft donderdagmiddag zelfmoord gepleegd. De 48-jarige ex-echtgenote van herenkleding magnaat Oger werd in haar huisje in Laren gevonden door haar nieuwe partner mr. Kim Tjoa.

Een goede vriendin van Coco: "Hij was helemaal over zijn toeren. Ook omdat de broer en moeder van Coco hem vroegen meteen zijn spullen uit het huis te pakken en de sleutel in te leveren. Hij kreeg niet eens gelegenheid om afscheid te nemen van Coco. De familie was het niet eens geweest met hun relatie."

Coco, die vroeger aan anorexia leed, was al weer langere tijd onder psychiatrische behandeling en een paar maanden geleden ook wekenlang opgenomen vanwege haar anorexia. Kim Tjoa verklaarde overvallen te zijn door de dood van Coco: "Toen ik vanmorgen uit Laren wegging was er nog niets aan de hand. Ik ging kijken toen Coco de telefoon maar niet opnam."

NICK EN SIMON CD DVD PRESENTATIE (23)
Vandaag was de CD DVD SYMPHONICA IN ROSSO presentatie van Nick en Simon te Volendam Angela Groothuizen als Sint Nicolaas en Monique Smit als Kerstvrouw die overhandigde de Gouden Award voor de CD - DVD aan Nick en Simon. Verder aanwezig de 3 Js, Pearl Jozefzoon en Guido Dieteren.


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 47 (New images)

Designed by free 4images template album hosting