4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Jim Bakkum, Hind, Tess - Chippendales on tour 04
Jim Bakkum, Hind, Tess - Chippendales on tour 04

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 44

(Hits: 12923)
Subcategories
EXCLUSIEF: Bners op de Master Classics of Poker (21)
Hugo Borst heeft gisteravond een ticket gewonnen voor het hoofdtoernooi van de Master Classics of Poker, dat morgen in Holland Casino Amsterdam van start gaat. In een speciaal VIP kwalificatietoernooi versloeg hij onder meer poker prof Fatima Moreira de Melo, Prem Radhakishun en Fajah Lourens. Met als inzet een prijzenpot van 1,7 miljoen euro mag Borst zich nu in het hoofdtoernooi meten met de groten der aarde. Omdat de Master Classics of Poker dit jaar voor de twintigste keer werd georganiseerd, streden tien bekende pokerliefhebbers om een ticket voor het hoofdtoernooi. Onder meer Rick Brandsteder, Teun Kuilboer, Fajah Lourens en Horace Cohen namen het op tegen Hugo Borst. Prem Radhakishun moest als eerste het veld ruimen en een broedertwist deed Rob en Richard Witschge de das om. Ook het pokerkoppel Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter was niet opgewassen tegen het spel van Hugo Borst.
Premiere Musical Wicked - podium (40)
In het AFAS Circustheater ging de musical WICKED in premiere. WICKED, de hitmusical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Met onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk, Pamela Teves, Christanne de Bruijn, Niels Jacobs en Jochem Feste Roozemond.
Premiere Musical Wicked - inloop (109)
In het AFAS Circustheater ging vandaag de musical WICKED in premiere. WICKED, de hitmusical waarin niets is wat het lijkt en waarin vriendschap, eigenzinnigheid en oprechtheid weten te overwinnen. Met onder anderen Chantal Janzen, Jim Bakkum, Willemijn Verkaik, Bill van Dijk, Pamela Teves, Christanne de Bruijn, Niels Jacobs en Jochem Feste Roozemond.
Gordon L.A The Voices CD presentatie (51)
Afgelopen week heeft Gordon met zijn L.A The Voices in de Buiksloterkerk, Amsterdam de CD Lancering gehouden voor het nieuwe album 'Because We Believe'. Het is de 2e album van L.A The Voices. Het album werd door Wilma Nanninga overhandigd. L.A The Voices v.l.n.r Ritchie Brown, Roy van den Akker, Gordon, Remko Harms en Peter William Strykes


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 44 (New images)

Designed by free 4images template album hosting