4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Ben Saunders
Ben Saunders

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 43

(Hits: 12299)
Subcategories
EXCLUSIEF!! WALK 4 PINK RIBBON - OH CHERSO (57)
Roos van Gelder en Vincent vd Lans van Oh Cherso organiseerde de Walk 4 Pink Ribbon, ze werden bijgestaan door twee buurtjes Michel & Mirella Heine uit de populaire serie.

Het begon met een gezellige wandeling door het Zuiderpark in Den Haag!! Na het lopen stond er voor iedere deelnemer die zich had opgegeven een lunch klaar.

Verder waren in het palviljoen van het Zuiderpark diverse optredens van o.a Menzina,Melisa Sneekes, Sasja Brouwers en Justine Pelmelay. Er was een lotery waarmee in totaal 750,00 euro werd opgehaald voor Pink Ribbon.

De prijzen waren geschonken door vele sponsors.

De dag werd afgesloten met een D.J (de man van Kim Feenstra) DJ Michael Mendoza

Gerard Joling in Volendam (3)
JAN SMIT IN DE HOOFDROL BIJ 15-JARIG JUBILEUM (37)
Tijdens de feestelijke presentatie van de nieuwe cd/dvd “15 Jaar Hits“ vandaag in Volendam aan boord van de Marken Express, die geheel toepasselijk ook de Jan Smit heet, was er voor Jan Smit letterlijk en figuurlijk een hoofdrol. Om te beginnen ontving Jan uit handen van de burgemeester van Edam-Volendam, Willem van Beek, het eerste exemplaar van zijn nieuwe jubileumalbum.

Vervolgens verraste de burgervader hem met het ereburgerschap van Jans geboorte- en woonplaats. En dat is, net als een 15-jarig jubileum voor een nog maar 25-jarige artiest, een unicum. Van Beek roemde de jonge entertainer en benadrukte de grote muzikale en publicitaire rol die Jan Smit voor de gemeente aan het IJsselmeer vervult.


Vervolgens onthulde 100% NL hoofdredactrice Lisette Sier samen met Jans zusters Jenny en Monique de cover van de novembereditie van het tijdschrift waar Smit gasthoofdredacteur is.

Aansluitend kwam vakbroeder Gerard Joling op de proppen met een Gouden Award voor 25.000 verkochte items van de dubbel-cd/dvd “15 Jaar Hits”, wat hij uiteraard op zijn geheel eigen snedige wijze deed. Tenslotte keek regisseur Ate de Jong naar het verdere verloop van het jubileumjaar van Jan Smit, en wel in het bijzonder de hoofdrol die Jan zal gaan vervullen in de film Het Bombardement.

ONTHULLING BORSTBEELD TINEKE SCHOUTEN (23)
In Koninklijk Theater Carré is het borstbeeld van Tineke Schouten te zien. Het beeld is gemaakt door kunstenaar PéPé Gregoir en werd door Hans Klok op passende wijze onthuld. Met het borstbeeld eert Carre de comédienne voor haar imposante theatercarrière. Foto:Tineke Schouten en haar moeder
Zangeres Zonder Naam de Musical presentatie (41)
In Leiden, de geboortestad van Mary Servaes, alias De Zangeres Zonder Naam, vond de perspresentatie plaats voor de musical De Zangeres Zonder Naam. Ellen Pieters kruipt voor deze voorstelling in de huid van de zangeres.

De Zangeres Zonder Naam is een muzikale biografie over Mary Serveas met een beetje fictie. Het is een verhaal met een lach en een traan, waarin ook de mensen uit haar leven, zoals haar man Sjo, Johnny Hoes, haar fans en profiteurs voorbij zullen komen. Jasper Kerkhof neemt zowel de rol van Sjo als die van ontdekker Johnny Hoes op zich. Sabine Beens speelt Vivian, een meisje dat als ‘De Zangeres’ meedoet aan een talentenjacht.

Overige rollen zijn voor Eric Beekes, Job Bovelander, Stefan de Kogel, Ylva Wichers Schreur en Nikki van Ostaijen.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 43 (New images)

Designed by free 4images template album hosting