4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Filmset van Het Bombardement 127 - Jan Smit, Mike Weerts en Roos van Erkel
Filmset van Het Bombardement 127 - Jan Smit, Mike Weerts en Roos van Erkel

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 41

(Hits: 13978)
Subcategories
Havenzanger Henk Pleket overleden (4)
Havenzanger Henk Pleket is zondagochtend in het bijzijn van zijn vrouw en zoon overleden.

Henk overleed aan kanker. "Voor opereren en chemo is hij te zwak en bestraling is ook niet meer mogelijk. Hij geeft zowat zélf licht. De tumor in zijn hoofd is weer gegroeid en drukt tegen zijn hersenen. Daardoor valt hij af en toe. Maar mijn vader wíl nog zo graag", vertelde zijn zoon Aernout begin september nog aan De Telegraaf.

Henk overleed in zijn woonplaats Apeldoorn, hij werd 74 jaar.

De begrafenis staat gepland op vrijdag 28 oktober in Apeldoorn. De familie vraagt om rust en gepaste afstand.

EXCLUSIEF:DJ DAVID GUETTA BEZOEKT REPETITIE ‘SO YOU THINK YOU CAN DANCE’ (7)
De veertien finalisten van het populaire RTL 5-dansprogramma ‘So You Think You Can Dance’ kregen afgelopen week bijzonder bezoek. De Fransman David Guetta, die is uitgeroepen tot de beste dj van de wereld, kwam een kijkje nemen bij de repetities voor de groepschoreografie die te was tijdens de liveshow. Omdat de dans is geschreven op ‘Without You’, de hit van David Guetta en Usher, stak de dj de dansers een hart onder de riem.
CD Presentatie Wibi Soerjadi (41)
Wibi, is de titel van de nieuwe CD van concertpianist Wibi Soerjadi. Na twee jaar werd 19 oktober de CD feestelijk gepresenteerd op de Wulperhorst, het landhuis van de jubilerende pianist. Op deze CD ook de negendelige compositie Amor & Psyche van de hand van dit grote vaderlandse talent. Soerjadi praat zoals hij piano speelt, gedreven, enthousiast en met duidelijk veel plezier. Na een korte inleiding over Amor & Psyche speelt hij twee stukken uit deze compositie die grotendeels is geschreven ten tijde van zijn doofheid. Prachtige muziek die je meeneemt in het liefdesverhaal over de onmogelijke liefde van de beeldschone koningsdochter Psyche.

Het eerste exemplaar van de CD werd overhandigd door cabaretier Guido Weijers voor wie de pianist een grote bewondering heeft. Met de nodige kwinkslagen en geslaagde grappen deed Weijers zijn verhaal. Hij genoot dan ook duidelijk van het verhaal van Weijers. Maar de hele presentatie had nog een verrassing in petto voor Wibi Soerjadi: het was niet het eerste exemplaar dat hij overhandigd kreeg, maar een ingelijste gouden plaat. De CD was in de voorverkoop als zo succesvol dat hij meteen goud werd. Uiteraard was Soerjadi blij verrast. Na een aantal tegenslagen is er nu een fijnere tijd aangebroken: zijn jubileumconcerten in Hotel Theater Figi en op Slot Zeist waren een groot concert, de nieuwe CD is helemaal naar wens gemaakt en dat deze nu al de gouden status heeft bereikt is een kroon op het werk.

Bron: www.hettheatherplein.nl

Premiere De Heineken Ontvoering (74)
In Amsterdam is de film 'De Heineken Ontvoering' in première gegaan. Rutger Hauer speelt daarin de rol van Freddy Heineken, die in 1983 samen met zijn chauffeur door vier mannen werd ontvoerd.

De film vertelt het verhaal van de ontvoering van 's werelds meest succesvolle bierbrouwer en de jacht op de daders. Het is de meest geruchtmakende ontvoeringszaak ooit in Nederland. De ontvoering duurde drie weken, en eindigde met de betaling van 35 miljoen gulden aan losgeld.

PSV - Utrecht (8)
Yosee & Friends (55)
Nieuwe buren in Cherso (Exclusief voor Prive) (36)
Michel & Mirella Heine uit Den Haag zijn de nieuwe buren van Oh Oh Cherso, Barbie, Bibi, Roos, Sniper, Sterretje, Jokertje en Elize.
Premiere Razend (Weekend) (57)


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 41 (New images)

Designed by free 4images template album hosting