4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Amsterdam Valkyrie Premiere
Amsterdam Valkyrie Premiere

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 40

(Hits: 12086)
Subcategories
ZZF Rally met M.P Mark Rutte, Peter Jan Balkenende (41)
Minister-president Rutte geeft zondag 9 oktober 2011 op het terrein van het Catshuis het startsein voor de zesde editie van de ZZF Rally.

Met deze autorally, die wordt georganiseerd door de Stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), wordt geld ingezameld voor onderzoek naar zeldzame ziekten. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan een onderzoeksproject naar de ziekte van Batten, een zeldzame erfelijke stofwisselingsziekte.

Premiere Klein Duimpje (13)
Op 9 oktober vond in de Stadsgehoorzaal te Vlaardingen de première plaats van de nieuwe Van Hoorne productie Klein Duimpje de Musical. Geert Hoes en Sita Vermeulen hebben de hoofdrollen.

Daarnaast is er natuurlijk ook de reus die gespeeld wordt door Bart Mijnster terzijde gestaan door Sandra Dijkstra in de rol van reuzenvrouw. De toevoeging in het verhaal zijn de gravin (Esther van Santen) en haar zoon Joris (Michael van Hoorne). De koning wordt gespeeld door Dick Schaar en de overige rollen worden ingevuld door Lynn Jansen (koninklijk adviseur), Koen Iking (diverse rollen) en Anouk Snel en Carmen van Weersel (beide lakei).

Dutch Pro Wrestling (53)
In Poeldijk (vlakbij Den Haag) vond de grootste Nederlandse wrestlingshow aller tijden plaats.

Amerikaan Rob van Dam deed het laatste gevecht (the main event) omdat hij de grote publiekslieveling is, de zaal ging dan ook helemaal los. Zijn match was tegen Kenzo Richards waar hij uiteraard van won.

Beau van erven Dorens was te gast en was bezig met opnamens voor het SBS programma De Wereld van BeauFound: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 40 (New images)

Designed by free 4images template album hosting