4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Koningin Beatrix, prins Willem Alexander en prinses Maxima
Koningin Beatrix, prins Willem Alexander en prinses Maxima

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 38

(Hits: 13989)
Subcategories
Schietpartij centrum Den Haag (9)
De man zwaaide op een vol terras met een mes en dreigde zich iets aan te doen. Toen de politie de man in zijn been schoot, stak hij het mes in zijn hals.

Hij overleed later in het ziekenhuis. Dat heeft de politie gemeld.

De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend. Ook de officiële doodsoorzaak wordt nog onderzocht.

Een omstander raakte gewond toen hij in zijn been werd geraakt door een afgeketste kogel. Hij maakt het naar omstandigheden goed en is inmiddels weer thuis.

De rijksrecherche onderzoekt het schietincident.

Burgemeester Jozias van Aartsen onthuld beeld Thorbecke (0)
De stad Den Haag krijgt een standbeeld van de staatsman Johan Rudolf Thorbecke.

De begeleidingscommissie Thorbecke monument heeft uit vier voorstellen gekozen voor het schetsontwerp van de kunstenaar Thom Puckey. In zijn ontwerp laat Puckey de negentiende eeuwse staatsman en geleerde op een bijzondere manier contact maken met de moderne tijd.

In 2008 nam de Haagse gemeenteraad een initiatiefvoorstel aan om in Den Haag een standbeeld voor Thorbecke op te richten. Daarmee moet de historische vergissing uit 1876, toen het voor Den Haag bedoelde standbeeld van Thorbecke in Amsterdam werd geplaatst, worden hersteld.

GroenLinks-Kamerlid Ineke van Gent - M.P Mark Rutte (16)
GroenLinks-Kamerlid Ineke van Gent deelt Haagse Bluf uit aan politici
RED DRESS DAY (4)
Woensdag 21 september = Dress Red Day
In het rood voor de strijd tegen hart- en vaatziekten bij vrouwen

Veel Nederlanders gaan woensdag in het rood gekleed om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen, de belangrijkste doodsoorzaak. De Hartstichting organiseert dan voor de tweede keer Dress Red Day. De aftrap voor deze dag vond plaats op het plein voor Den Haag CS.

Aftrap Dress Red Day
Dit jaar trappen we Dress Red Day gezamenlijk af. We nodigen daarom iedereen uit om zich - in het rood - te verzamelen voor het Centraal Station van Den Haag. Hierbij vragen we iedereen zijn hart te luchten door een persoonlijk geheim aan een ballon te knopen en de lucht in te laten vliegen. Geheimen staan dit jaar centraal in de vrouwencampagne. Hans Stam, directeur van de Hartstichting, geeft het startsein.

Onthulling geheim kunstwerk
Tijdens de aftrap van Dress Red Day op het plein voor het Centraal Station in Den Haag wordt ook een geheim kunstwerk onthuld als onderdeel van de vrouwencampagne van de Hartstichting. Voorbijgangers konden sinds vorige week via sms donaties doen, waarmee het werk van kunstenares Esther Schwertasek op een groot scherm pixel voor pixel zichtbaar werd. Woensdag wordt het laatste deel onthuld. Met de opbrengst financiert de Hartstichting onderzoek om achter de geheimen van hart- en vaatziekten bij vrouwen te komen.

Ali B - Demonstrant wordt van het podium afgevoerd (20)
Vrouwelijke demonstrant wordt hardhandig van het podium afgevoerd bij het optreden van Ali B voor Dag Van De Vrede op het Plein. Dag Van De Vrede krijgt een geheel andere betekenis.

De vaak als K. Pitalist verklede activiste Elise Leijten protesteert op Het Plein te Den Haag

Ali B - Dag Van De Vrede (24)
Honderden kinderen gaan los op het Plein in Den Haag woensdag tijdens het optreden van Ali B op de Internationale VN-Dag van de Vrede. Eerder lieten ze vredesballonnen op in Madurodam om daarna naar het centrum te lopen voor het optreden. De kinderen vragen aandacht voor leeftijdsgenoten in oorlogs-en conflictgebieden. De gemeente Den Haag gaat dit jaar geld ophalen voor een ziekenhuis van Amref Flying Doctors in Zuid Soedan.
Prinsjesdag - Balkon Paleis Noordeinde (27)
Prinsjesdag - Aankomst Koningin Binnenhof (41)
Prinsjesdag, Binnenhof

Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander, Prinses Maxima, Prinses Margriet, Mr Pieter van Vollenhoven, Prins Constantijn en Prinses Laurentien

Prinsjesdag - Gasten en hoedjesparade (30)
Prinsjesdag - Ruud Lubbers en kleindochter (7)
Ruud Lubbers en kleindochter, Ruud Lubbers legt wat dingen uit aan kleindochter maar die kijkt niet naar zijn gebaren..communicatiestoring op het Binnenhof??
Prinsjesdag - Rutger Castricum heeft problemen. (5)
Rutger Castricum heeft problemen met zijn paraplu


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 38 (New images)

Designed by free 4images template album hosting