4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Samantha (Barbie) en Michael 008
Samantha (Barbie) en Michael 008

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 37

(Hits: 12448)
Subcategories
Junior Songfestival - 1e Halve Finale (4)
RACHEL EN YASSIR DOOR NAAR FINALE VAN AVRO JUNIOR SONGFESTIVAL 2011

Na een spannende eerste halve finale van het AVRO Junior Songfestival 2011, besliste ondermeer de vakjury, bestaande uit Stacey Rookhuizen, Ruud de Wild en Lieke van Lexmond, dat Rachel en Yassir rechtstreeks doorgaan naar de finale. Naast de stem van de vakjury telde ook die van de kinderjury, o.l.v. Anna & Senna (de winnaars van JSF 2010) mee, evenals die van de kijkers thuis.

Na de tweede halve finale op zaterdag 24 september wordt duidelijk welke andere twee acts er rechtstreeks naar de grote nationale finale gaan van zaterdag 1 oktober en welke overgebleven act in aanmerking komt voor de felbegeerde wildcard.

Gordon en L.A The Voices nieuwe CD Single (31)
Silk Models by Tamara Elbaz (10)
Silk-Models is hét bemiddelingsbureau voor mooie mensen. De modellen worden ingezet als mannequins, fotomodellen en hostesses of als visitekaartje tijdens promotours, evenementen en beurzen.

Silk-Models is een bureau dat zich onderscheidt door een zeer streng geselecteerd bestand aan hardwerkende, mooie mensen, die door hun jarenlange fulltime-ervaring probleemloos als fotomodel, mannequin of hostess inzetbaar zijn. Silk-Models is dus geen standaard modellen- en hostessesbureau, maar levert louter enthousiaste dames en heren met net dat ietsje meer, waarvoor je je hoofd omdraait als zij op straat langs lopen en die te allen tijde precies weten wat zij moeten doen.

100% NL Magazine Jan Smit & Leontien van Moorsel (38)
Ter ere van het 170-jarig bestaan van C&A is er een speciale editie 100%NL Magazine ontwikkeld. Jan Smit en Leontien van Moorsel kwamen samen in een geldwagen aan op de Volendammer dijk, waarin een staaf goud ter waarde van 36.000 euro in zat. Dat is de prijs dat een lezer kan winnen door middel van een bon met een persoonlijke nummer die op het blad is toegevoegd. Naast Jan Smit en Leontien van Moorsel was ook Frans Molenaar en 100%NL Magazine oprichtster Lisette Sier aanwezig.
Opening Bodyclinic Lippenhuizen (0)


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 37 (New images)

Designed by free 4images template album hosting