4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Tamara Elbaz
Tamara Elbaz

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 35

(Hits: 12516)
Subcategories
Armin van Buuren (6)
Armin van Buuren (Leiden, 25 december 1976) is een Nederlandse dj en producer. Hij produceert vooral trance, maar ook andere soorten elektronische muziek.
Officiële lancering Space Expedition Curaçao Armin van Buuren SummerFair (30)
DJ Armin van Buuren, al vier keer uitgeroepen tot de beste DJ van de wereld, onthulde vrijdag op de Summer Fair in Noordwijk het Lynx ruimtevaartuig.

Het betreft een replica op ware grote van een commercieel ruimtevliegtuig, waarmee van Buuren als een van de eerste een ruimtevlucht zal gaan maken. Het raketvliegtuig moet in 2012 klaar zijn.

Op de foto (VLNR) Ben Droste (oprichter Space Expedition Curacao), directeur Michiel Mol, Armin van Buuren, Erica Terpstra en Martin Schroder (oprichter Martinair).

Summer Fair - inloop/ party (29)
Presentatie Samsung Galaxy Tab 10.1 (86)
Bij een feestelijk evenement in restaurant Little Buddha heeft Samsung gisteren de Galaxy Tab 10.1 gelanceerd. Een week eerder werd de Android-tablet al aan de Nederlandse pers voorgesteld, eveneens in Amsterdam, en startte ook de verkoop van het gewilde apparaat. Een juridisch geschil tussen Apple en Samsung, met als voorlopig resultaat dat de tablet niet in Duitsland mag worden verkocht, heeft daar vooralsnog geen verandering in gebracht. Bij de lancering waren veel bekende Nederlanders aanwezig, waaronder Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Humberto Tan en Frank de Boer.
De 8,6 milimeter dunne tablet met Android 3.1 is door Samsung voorzien van TouchWiz-software. Dunnere tablets zijn er op het moment nog niet te vinden. Andere sterke punten zijn de snelle processor, lange batterijduur en een relatief laag gewicht. Er zijn twee uitvoeringen van de 'Tab' te koop, met alleen WiFi of met WiFi en 3G. Beide uitvoeringen hebben 16 GB geheugen en zijn zowel in wit als zwart leverbaar. Binnenkort leest u onze ervaringen in een review.

Chantal Janzen en Robert ten Brink samen in bed (34)
22 augustus 2011

Ambassadeurs slapen miljoenste nachtje in Ronald McDonald Huis

Chantal Janzen en Robert ten Brink slapen van maandag 22 op dinsdag 23 augustus in Ronald McDonald VU Huis. Het is de miljoenste overnachting in een Ronald McDonald Huis in Nederland.

De ambassadeurs van het Ronald McDonald Kinderfonds overnachten in het Ronald McDonald Huis waar ouders, broertjes en zusjes verblijven van kinderen die zijn opgenomen in VU medisch centrum. Ambassadeur van Ronald McDonald VU Huis Nikkie Plessen overhandigt Chantal en Robert ’s avonds hun kamersleutel.


60.000 overnachtingen per jaar
In 1986 werd het eerste Ronald McDonald Huis in Nederland geopend, bij het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Nu, 26 jaar later, zijn er 15 Ronald McDonald Huizen die jaarlijks 60.000 overnachtingen verzorgen voor 4.250 gezinnen.

Dankzij Ronald McDonald Huizen kunnen gezinnen in een moeilijke tijd dicht bij elkaar blijven. Als het nodig is, staan ouders binnen een paar minuten aan het ziekenhuisbed van hun kind. De aanwezigheid van ouders heeft een bewezen positief effect op het genezingsproces van het kind.

Gezinnen hebben in een Ronald McDonald Huis hun eigen gastenkamer, met badkamer en televisie. Ze delen gemeenschappelijke ruimtes, zoals woonkamer en keuken. Ouders ondervinden vaak veel steun aan elkaar, omdat ze zich in dezelfde onzekere situatie bevinden.

De Ronald McDonald Huizen kunnen alleen bestaan dankzij de steun van donateurs, sponsors en vrijwilligers.Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 35 (New images)

Designed by free 4images template album hosting