4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Henny Huisman
Henny Huisman

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 34

(Hits: 13179)
Subcategories
Jochem Myjer- archief (1)
Minister President Mark Rutte (15)
Minister President Mark Rutte tijdens wekelijkse persconferentie in Nieuwspoort.
Miss Saigon Perspresentatie (50)
VIETNAMESE RITUELEN TIJDENS REPETITIES MISS SAIGON
Cast arriveerde op riksja’s

Dutch Studio’s stond in het teken van Miss Saigon, het indrukwekkende verhaal over een onmogelijke en meeslepende liefde tijdens de Vietnamoorlog. De Nederlandse pers was aanwezig en zag hoe de zes hoofdrolspelers, Stanley Burleson (De Regelaar), Ton Sieben (Chris), Na-Young Jeon (Kim), Brigitte Heitzer (Ellen), Edwin Jonker (John) en Kok-Hwa Lie (Thuy) op Vietnamese Riksja’s hun entree maakten. Er werden twee nummers aan de pers gepresenteerd, het uitbundige ‘Dreamland’ en het liefdesduet tussen Chris en Kim ‘Laatste Nacht’. Samen met Algemeen Directeur Roel Vente werd de ochtend afgesloten met het aansnijden van de welbekende taart. Over drie weken kan ook het Nederlandse publiek genieten van Miss Saigon. Vanaf 9 september is deze musicalklassieker exclusief voor 6 maanden te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Miss Saigon speelt zich af in de laatste maanden van de Vietnamoorlog en de eerste jaren daarna. De Amerikaanse soldaat Chris wordt verliefd op het Vietnamese meisje Kim, na een ontmoeting in de nachtclub Dreamland. Dreamland staat onder leiding van De Regelaar die alles doet om zijn visum voor Amerika te krijgen. Tijdens de plotselinge ontruiming van Saigon raken de geliefden elkaar kwijt. Chris wordt naar de Verenigde Staten gebracht, terwijl Kim in Vietnam achterblijft. De vraag is of zij elkaar ooit nog terug vinden….?

De muziek is van Claude-Michel Schönberg, teksten Richard Maltby Jr. en Alain Boublil, Nederlandse vertaling Seth Gaaikema, choreografie van Geoffrey Garratt en de regie van Laurence Connor.

Miss Saigon beleeft op vrijdag 23 september 2011 haar première in het Beatrix Theater te Utrecht.

FRUITMANNETJE FLIPJE KRIJGT PLEKJE IN MADURODAM (18)
In Madurodam zijn Flipje en de voormalige jamfabriek ‘De Betuwe’ onthuld. Voor dit feestelijke moment stond de miniatuurstad in het teken van Flipje. Uiteraard was Flipje zelf ook aanwezig. Samen met de burgemeester van Madurodam, Djoeke Siemssen (17), de aanwezige kinderen en de 10-jarige Nienouk, winnares van de Flipje Hero verkiezing*, onthulde hij 'zijn' standbeeld. Onder luid applaus verscheen vanonder een rood doek het kleine standbeeldje.

Het populaire fruitmannetje Flipje vierde in 2010 zijn 75ste verjaardag en symboliseert een belangrijk stuk Hollands glorie. Die historische waarde wordt nog eens gesymboliseerd door de plaatsing van de voormalige jamfabriek ‘De Betuwe’. In Madurodam staat het historische gedeelte van het complex. De miniatuur heeft een afmeting van 60x80x80 cm (lxbxh).

De kleinste stad van Nederland stond vandaag helemaal in het teken van Flipje. Een professioneel schminkteam toverde kids in het park om tot echte Flipjes en natuurlijk kregen alle bezoekers heerlijke jam van Flipje mee naar huis.

Blij met nieuwe bewoner
Djoeke Siemssen, de burgemeester van Madurodam, zegt blij te zijn met de nieuwe bewoner in haar stad: "Ik vind het erg bijzonder dat ik Flipje heb mogen onthullen en dat mensen van mijn generatie Flipje nu ook kunnen leren kennen." Natuurlijk is ook Flipje erg trots op zijn plekje in Madurodam: “Dat ik dit mag meemaken, wat een feest!”

Over Madurodam
Miniatuurstad Madurodam werd in 1952 opgericht ter nagedachtenis aan oorlogsheld George Maduro ten behoeve van het inzamelen van geld voor goede doelen voor kinderen. Ruim 50 miljoen bezoekers hebben sinds de oprichting ‘het stadje met de glimlach’ bezocht en miljoenen euro’s zijn aan goede doelen geschonken.

Flipje is terug
Flipje werd in 1935 in de Betuwe geboren als reclamefiguurtje van jamfabriek ‘De Betuwe’ in Tiel. Generaties zijn opgegroeid met de avonturen van Flipje en zijn vriendjes en Tiel heeft een eigen museum waar jaarlijks duizenden bezoekers op afkomen. Jamfabrikant Hero liet het fruitmannetje dit jaar in volle glorie terugkeren! Flipje is onder andere te zien op potjes van enkele nieuwe jams. Bovendien ging Hero op zoek naar ‘Flipje Hero’s’; Nederlandse helden die net als Flipje een mooie (helden)daad verrichtten bij kleine problemen.

*Meer informatie over de Flipje Hero verkiezing: http://www.flipjehero.nl/42/hero-verhaal.html?guid=d4f9eae8-2c1e-456e-8a5e-1b0a641a473c

Ik Zie Ze Vliegen (29)
Ik Zie Ze Vliegen

Programma met Gordon Heuckeroth, Carlo Boszhard en Irene Moors gebaseerd op het Britse 'Come Fly With Me' aanwezig bij perspresentatie Engelse producers Geoff Posner en Jed Leventhall


Aanstaande zaterdag de eerste aflevering zie ze vliegen
Het is bijna zover, nog een paar nachtjes slapen en dan kun je Carlo, Irene, Gorden, Chantal en nog vele gasten zich op het vliegveld verplaatsen. In de aankomende aflevering zal een tachtigjarige vrouw haar eerste vlucht nemen en Moses Leidsman zorgt dat het haar aan niks ontbreekt en het pilotenechtpaar Hendrik & Jacqueline de Bruin proberen hun huwelijk te redden op 35.000 meter in de lucht. Eugene de Vlao laat zien waar de handbagage hoort en de koffiedame zal helaas eerder moeten sluiten.

Zaterdagavond 20:00 uur RTL 4

GEBOUWEN: DEN HAAG (23)
O.a Madurodam, World Forum en het International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 34 (New images)

Designed by free 4images template album hosting