4images logo
c_tl c_t c_tr
c_l
Registered users
Username:
Password:

Log me on automatically next visit?


Random image

Maxima Ariane
Maxima Ariane

persfotobureau

NIEUW IN WEEK 32

(Hits: 14080)
Subcategories
CPG - Charming, Proud en Gorgeous (87)
Charming, Proud en Gorgeous bestaat uit Carolina Dijkhuizen, Peggy Sandaal en Casey Francisco
Gaypride Canal Gayparade Amsterdam 2011 (49)
Gerard Joling en vrienden op de Gayparade (49)
O.a Gerard Joling, Gordon, Patty Brard, Carlo Boszhard, Ernst Daniel Smid
Mr Gay Verkiezing 2011 (25)
Thom Goderie is Mister Gay Netherlands 2011

Thom Goderie is de nieuwe Mister Gay Netherlands. De 20-jarige Brabander stal de harten van het publiek en wist daarnaast de jury te overtuigen. De finale van de door website Gay.nl georganiseerde verkiezing vond plaats op het Amsterdamse Rembrandtplein, tijdens het grootste vrijdagfeest van de Amsterdamse Gay Pride ooit.

De verkiezing Mister Gay Netherlands wordt georganiseerd door website Gay.nl, het grootste homomedium van Nederland. Er werden ruim 40.000 online stemmen uitgebracht.

Goderie was uitzinnig met zijn titel: "Wow, wow, wow! Wat een geweldige ervaring en wat een geweldige eer. Het komende jaar ga ik er vol voor!" Voor de jury, bestaande uit musicalster Jamai Loman, ‘Echt Meisje’ Britt Dekker, COC-voorzitter Vera Bergkamp en diva Mayday, was het al snel een uitgemaakte zaak. Voor ze met elkaar in conclaaf gingen, wisten ze al dat Thom moest winnen. Jamai over Thom: 'Hij heeft een bijzondere aanwezigheid. Je blijft naar hem luisteren.'

De show werd kleur gegeven door onder andere een gastoptreden van Patricia Paay. Ze zong niet alleen haar nieuwe single ‘Gay Sera Sera’, maar had ook nog een mening over de finalisten. Zo vond ze kandidaat Jeremy ‘een lekkertje’ en werd ze spontaan verliefd op uiteindelijke winnaar Thom. Jurylid Britt vond het goed dat Thom niet in eerste instantie zegt dat hij homo is, 'want dat doet een hetero toch ook niet?!'. De tweede en derde plaats worden het komende jaar bezet door respectievelijk Johnny en Vincent.

Tijdens de show ontving GTST-acteur Ferry Doedens de Gay Media Award uit handen van presentator Ian van der Putten. Doedens kreeg de prijs namens de grootste gay media van Nederland naar aanleiding van zijn nuchtere reactie op de kritiek die volgde op zijn homoseksuele vrijscène in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.


De Mr Gay-verkiezing was onderdeel van het grootste vrijdag-show die de Amsterdam Gay Pride ooit gezien heeft. De dag begon 3FM-djs Coen en Sander die vanaf het plein de ontknoping van de Homo100 uitzonden, daarnaast waren er vele live-optredens en een dj-set van DJ Jean.

Patricia Paay - Backstage (3)
Backstage Rembrandtplein (12)
Ferry Doedens ontvangt Gay Media Award (12)
GTST-acteur Ferry Doedens ontvangt vrijdag tijdens de Mister Gay Netherlands-verkiezing de Gay Media Award. De prijs wordt uitgereikt door website Gay.nl, tv-zender OUTTV en maandblad Gay&Night, dé homomedia van Nederland. Doedens krijgt de award omdat hij het afgelopen jaar homoseksualiteit op een positieve manier in de media onder de aandacht heeft gebracht.

Doedens zwengelde, samen met zijn tegenspeler Raynor Arkenbout, een felle discussie aan over homoseksualiteit nadat ze samen een scène speelden waarin ze elkaar intiem zoenden. Vooral op social media zoals Twitter leverde dat een storm aan negatief commentaar op.

Zelf is Doedens altijd relaxed onder de ophef gebleven: “Dat het zo veel reacties zou oproepen, verbaasde me. Maar ik ben er wel relaxed onder. Er waren veel meer positieve dan negatieve reacties.” Volgens Doedens is de ophef niet per se slecht: “Het is juist goed dat er over gesproken wordt.”

Volgens Gay.nl-directeur Frederik van den Bosch is de GTST-acteur juist vanwege zijn ontspannen houding een goed rolmodel. “Doedens laat zich door negatief commentaar niet uit de wind slaan. Sterker nog, het lijkt hem te sterken in wat hij doet. Hij heeft op een dappere en extreem zichtbare manier homoseksualiteit tot gespreksonderwerp gemaakt in vele Nederlandse huishoudens. De eerste Gay Media Award heeft Doedens meer dan verdiend!”

Openingsceremonie Rembrandtplein (6)
Coen en Sander BNN - presenteren Homo 100 (8)
Op het Rembrandtplein, Why Tell Me Why van Anita Meijer op nummer 1


Found: 0 image(s) on 0 page(s). Displayed: image 0 to 0.

There are no images in this category.
Images per page: 

 

c_r
c_bl c_b c_br

RSS Feed: NIEUW IN WEEK 32 (New images)

Designed by free 4images template album hosting